Tjäna pengar på ditt spelande

Har du en hobby som att spela spel online så är det rena drömmen att kunna tjäna lite pengar samtidigt som du gör det du älskar mest. Samtidigt som du tjänar en slant på att spela spel så tränar du på att bli bättre och bättre. Det i sin tur kan ta dig till stora höjder som du inte hade en aning om innan.
Men hur kan du tjäna pengar och leva på din hobby?

Du kan bli en så kallat testspelare. Du testar olika spel och får betalt för att testa spelen. Du har en rolig och givande stund samtidigt som du tjänar in en del pengar. Du kan själv bygga upp ett spel och sedan i sin tur sälja det vidare. Det finns många sätt att tjäna pengar på spel och det gäller bara att hitta kanalerna om du nu inte mot förmodan vill söka jobb som spelutvecklare.

Spel på nätet

Jag är lite om mig och kring mig och det finns sätt att tjäna pengar på ditt spelande. World Of Warcraft är ett populärt spel och jag älskar att spela det. Det finns inget fusk i spelet vilket är det bästa. Men även att det går att tjäna lite på det. Du kan jobba upp ett bra konto i World Of Warcraft och sedan kan du sälja ditt konto vidare. Det kan ge dig stora pengar. Vi snackar om flera tusentals kronor.

Har du hört talas om e-sport. Om du är en teamplayer och du gillar first person shooter games som Counter Strike eller multiplayer battle ground games som Dota 2, då kan du livnära dig på det om du är duktig. Här tjänar de bästa spelarna miljoner på att utföra sin hobby. Är du inte intresserad av själva spelandet kan du alltid välja att betta på e-sport istället och det är minst lika kul. För att inte tala om att det kan blir inkomstinbringande.

Tjäna pengar på sociala medier

När du spelar spel så kan du spela in det du gör under spelets gång. Ju duktigare du är desto mer pengar kan du tjäna in. Delar du dessutom med dig av dina erfarenheter och lägger upp dina filmer på till exempel Youtube så får du följare. Fler följare innebär fler sidvisningar. Gör ett konto och sprid det i sociala medier. Det ger dig pengar för varje tittare och du kan bli sponsrad av olika företag.

Streamar du regelbundet och uppdaterar ditt konto och ditt spelande kommer du att få prenumeranter och genom alla dessa prenumeranter får du in en hel del pengar bara genom att göra det som du verkligen älskar att göra. Det är inte alla som får in lön varje månad för det de absolut inte vill vara utan. Det är en dröm för många att tjäna pengar på sitt spelande och nu finns den möjligheten, det är via sociala medier, främst Youtube och Twitch.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *