Guiden till PlayerUnknown’s Battlefields

I PlayerUnknown’s Battlefields handlar det mest om att överleva. Du behöver inte vara den absolut bästa spelaren i världen för att vinna i PlayerUnknown’s Battlefields utan är du bara slug nog att veta när du ska agera kan du faktiskt ta hem hela spelet. Det är naturligtvis en fördel om du är något mer aggressiv i ditt spel. Med aggressivitet och slughet så kommer du långt.

Det finns vissa strategier som du kan ta del av för att bli en bättre spelare. Läs gärna om spelet innan du tar dig an den första matchen. Det är bra att veta vad du ger dig in på nämligen. Ett råd på vägen är att ha ljudet igång. Det kan ge dig en bättre känsla i spelet. Du får en bättre spelupplevelse och då ökar din chans till att vinna.

Far Cry 5

Spelet släpptes i mars 2018 och redan första veckan hade det sålts för över 130 miljoner dollar.

Kritiker menade på att spelet hade fantastisk grafik och suveränt soundtrack, däremot var de inte lika imponerade av karaktärerna och själva storyn. Far Cry 5 är en uppföljare till Far Cry 4, men den femte versionen är faktiskt helt fristående. Så du behöver inte ha spelat spelet tidigare för att förstå det.
Far Cry är ett spännande spel som har det mesta. Religion, frihet och vapen är huvudämnena i spelet egentligen. Far Cry 5 är som de övriga Far Cry-spelen, men lite skillnad är det. Far Cry 5 är lite mer våldsam än de övriga spelen. Du kan även bygga din egna karaktär. Det innebär att spelet kommer att handla om dig. Det kan inte bli mer spännande än så.

Du har huvudrollen

Oavsett vilket spel du väljer att spela inom denna genre så går de alla ut på en och samma sak. Du ska döda så många du kan. Plundra bland annat vapen för att göra din egna karaktär starkare och mer våldsam. Döda dem som kommer i din väg och ta dig till toppen. Det är väl så man kan sammanfatta det. Spelet är av aggressiv karaktär och du spelar dig själv.

Du är huvudrollsinnehavaren i spelet. Du hoppar ner med fallskärm i en så kallad karta. Du ska bli den enda överlevande för att vinna spelet. Från början är ni 100 stycken så det blir en hel del jobb. Tänk steget före om det är möjligt och handla inte i stridens hetta. Du kan mycket väl vinna om du har rätt strategi framför dig. Lycka till och vinn stort!

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *