Mina favoritspel genom tiderna

Det finns många spel som jag tycker om att fördriva min tid med. Jag spelar gärna spel online på internet med andra spelare där man tävlar mot varandra. Några av spelen jag gärna spelar är PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite och H1Z1. Det finns såklart många fler, men vissa spel är roligare att spela än andra. Det som gör att jag gillar dessa spel mest är för att man spelar mot andra människor samtidigt och man måste alltid försöka vara bättre än de andra. Samtidigt tävlar man inte bara mot de andra spelarna, utan man spelar även mot sig själv på ett sätt, för man vill ju bli bättre och bättre på spelet hela tiden. På så sätt tävlar man mot sig själv.

PlayerUnknown’s Battlefields

Ett av mina favoritspel genom tiderna är PlayerUnknown’s Battlefields. Det är ett spel du spelar online mot flera andra spelare. Spelet påminner en hel del om Hungergames och Battle Royal. Det hela börjar med att 100 spelare hoppar ut från ett flygplan och landar på spelkartan för att sedan börja spelet på riktigt. Där gäller det att bland annat plundra för att få fordon, granater, skyddsvästar, bandage och skyddshjälmar. Detta måste du göra så fort som möjligt för att inte bli dödad av alla fiender som smyger runtomkring i närheten. Under spelets gång så kommer antalet spelare minska i takt med att de blir dödade. Det gäller att stå kvar sist för att vinna. Den som vunnit får utmärkelsen “Winner Winner Chicken Dinner”

Fortnite

Fortnite är ett överlevnadsspel som utvecklades utav People Can Fly och Epic Games. Spelet har fått en hel del kritik för att vara för mycket likt spelet PlayerUnknown’s Battlegrounds. Även i detta spel så startar spelet med att hundra spelare ska tävla om att få stå ensam kvar som vinnare. Du ska som spelare plundra så mycket du kan och döda alla andra spelare för att inte bli dödad själv. Fortnite har en värld som heter Save the World. Där ska du döda så många monster och zombies du bara kan för att få tillgång till bättre verktyg för att i sin tur få det lättare att döda bättre monster. Desto bättre monster och zombies du dödar, desto bättre för dig som spelare.

H1Z1

H1Z1 är en härlig blandning av Playerunknown’s Battlegrounds och Fortnite. I H1Z1 så ska 150 skjutglada spelare slungas ner på en och samma spelkarta. Där ska en spelare sedan försöka stå ensam kvar som vinnare. Själva upplägget av spelet är hämtat från Kinji Fukasaku-filmen Battle Royale. I den slungas det ut ett gäng 18-åringar på en öde ö och där ska de kriga till den sista bloddroppen. H1Z1 är ett spännande spel och du vet aldrig i förväg hur spelet kommer att sluta. Du ska döda så många du bara kan så att du själv inte blir dödad. Då är spelet slut. Det gäller att försöka hänga kvar så länge det bara går och överleva.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *